top of page

Bodhi

26 januari 2023

Jullie healing heeft Bodhi echt goed gedaan! We merken beiden dat hij rustiger is ook voor zichzelf. Rustigere op alle vlakken, zoekt ons meer op, kijkt met een zachte blik naar ons. Tijdens het wandelen komt hij ook sneller uit zijn flip emotie. Alsof hij reageert en dan denkt oh nee dit was niet meer nodig. Tijdens het wandelen voel ik ook meer rust uit hem en in ieder geval bij mij loopt hij eigenlijk altijd achter en naast mij. Deed hij daarvoor ook wel maar voel dat er meer rust in zijn lijfje is. En wanneer ik 

s 'ochtends de deur open zet en de mogelijkheid biedt om mee naar boven te komen terwijl ik omkleed dan is hij al snel boven en met een beetje geluk kan hij dan zijn kontje draaien op bed. Hij voelt gelukkiger alsof hij een zware rugzak bij jullie heeft achtergelaten.

Yvonne

Een leuke hond.

23 januari 2023

Het contact met Marjolein en Linda verloopt heel fijn, is warm en zeer uitgebreid. Zij houden korte lijnen met je en dat voelt heel dichtbij en betrokken. Zij voelden mijn hond ontzettend goed aan. Er kwam van alles naar boven en naar voren, dingen waar je echt iets mee kunt. Ook herkende ik alles wat ze schreven en voelden. Superfijn, en dat op afstand…

Ik beveel sessies bij hen van harte aan, mocht je nog twijfelen…doen! Het is echt van meerwaarde voor jezelf en voor je hond. Ook al is er misschien niet eens echt iets; het is zo waardevol om je hond zo te laten ‘lezen!’

Hulde voor het ‘werk’ wat jullie doen lieve vrouwen!

Anoniem

5-daagse cursus communiceren met dieren door Linda

14 januari 2023

Wat een feest van herkenning! Op een liefdevolle manier begeleid worden door Linda, om vooral bevestigd te krijgen wat je diep van binnen al wist en kon. 

Het was een pareltje van een cursus!

Gosia XXX

5 Daagse cursus communiceren met dieren door Linda

14 januari 2023

Het is super gezellig en je leert er veel van.


L.

Coffee

9 juli 2022

Op 15 februari mocht ik Coffee halen.
Coffee komt uit Turkije en heeft veel meegemaakt, en vooral geen leuke dingen. Behalve mishandeling en een ongeluk, ook de een na de andere afwijzing.

Ik had hiervoor al gehoord over iemand die met honden kon praten. Vrienden hebben een hond gehad en toen het einde naderde zijn ze heel goed geholpen met welke pijn nog draagbaar was voor de hond en wat een goed moment was om afscheid te nemen. Met name de hond voelde het als het in de steek laten van haar baasjes en ze konden haar vertellen dat ze niet langer voor haar baasjes hoefde te zorgen.

Om Coffee beter te leren kennen en te begrijpen, zocht ik ook contact. Maar deze vrouw was inmiddels gepensioneerd.
Een tijdje later kwam ik in aanraking met Linda en Marjolein. Zij hebben Coffee enorm geholpen, maar ook mij. Ik begrijp Coffee beter, krijg tips over hoe mijn kennis te vergroten, hoe ik beter met Coffee kan omgaan.
We zijn nu ruim een jaar verder. Ik denk dat Coffee de behandelingen niet meer heel dringend nodig heeft, maar het doet hem altijd goed. Ik laat Coffee nu nog regelmatig behandelen als wat voor mij een goede massage doet.

En het fijne is: iedere keer komen er tips en dingen uit die me keer op keer weer een stapje verder helpen een goed hondenbaasje te zijn.

Poppy

4 augustus 2021

Onze Roemeense hond Poppy heeft veel baat gehad bij de healing en reading van Linda en Marjolein! Poppy is een hele rustige en lieve hond, alleen vertoonde ze de laatste tijd steeds vaker onrustig en waaks gedrag als ik een praatje op straat maakte met kennissen uit de buurt. Poppy ging dan voor mij en mijn gesprekspartner zitten en viel dan blaffend en grommend uit naar voorbijgangers. Ze hing dan ook echt in de lijn en was met de gangbare honden gedragstechnieken niet tot bedaren te brengen.

Ik ben toen doorverwezen naar Linda en Marjolein om via een reading te achterhalen waarom Poppy dit gedrag vertoonde. Via deze reading kon Poppy het zelf vertellen aan Linda en Marjolein. De reading en healing wordt op afstand gedaan, dus Poppy kon gewoon lekker thuis op haar mandje blijven! Enige tijd na deze sessie kreeg ik twee verslagen toegestuurd. Eentje van Linda en eentje van Marjolein waarin ze hun bevindingen uitgebreid beschreven met ook bruikbare adviezen.

Ik stond echt versteld van hoe kloppend hun bevindingen waren! En zo ontzettend leuk om van Poppy zelf te horen waarom ze zo uitviel en hoe ik haar als baasje zou kunnen helpen om zich beter te kunnen gaan voelen tijdens praatjes op straat.

De adviezen heb ik ter harte genomen en ik merk duidelijk verschil. De neiging heeft Poppy nog wel, maar ik weet nu hoe ik haar gerust kan stellen door met haar te praten. Het komt nu zelf regelmatig voor dat Poppy gewoon rustig gaat liggen tijdens ontmoetingen met kennissen. Wel zorg ik ervoor dat deze gesprekjes niet te lang duren, want dat vroeg Poppy mij tijdens de reading. Ook hou ik samen met Poppy de omgeving in de gaten (want daar was ze dus heel druk mee!) en let ik tijdens het praten goed op hoe Poppy zich voelt. Zit ze niet lekker rustig in haar velletje, dan kap ik het gesprek eerder af en lopen we lekker door!

De healing die tijdens de sessie werd gegeven heeft ook enorm geholpen. Poppy kan zich nu wat vaker en beter ontspannen. Inmiddels verwijs ik veel mede honden-eigenaren door naar Linda en Marjolein. Vooral voor eigenaren van buitenlandse honden is dit echt een aanrader om te doen!

Ontzettend bedankt Linda en Marjolein!

Liefs,

Poppy en Jelena

Yuca

24 november 2020

Deze zomer konden wij ons 4,5 jarige Podenco Maneto uit Spanje bij het vliegveld verwelkomen. Een jachthondje die veel heeft meegemaakt en getraumatiseerd is. Vanaf dag 1 was ze een stile lieve brave meid die ongelooflijk haar best deed om het goed te doen. We merkte al snel dat ze snel bang was, bang om geslagen/geschopt te worden, bang voor harde geluiden als straaljagers en donder of harde klappen en schoten. Voortdurend op haar hoede, kromp af en toe ineen en soms volslagen in paniek. Het was zo sneu en zielig om aan te zien en wij voelde ons zo machteloos. Ze was hier veilig maar we konden haar angsten niet wegnemen. We wilden haar helpen met een healing en we waren ook nieuwsgierig naar wat ze ons te vertellen had. Via een zoektocht op het internet kwamen we bij Linda en Marjolein uit. Ze voelden als mensen die iets gedegens te bieden hadden en veel ervaring hadden, voor ons de perfecte combinatie. We wilde Yuca zo snel mogelijk ondersteunen in haar proces. We hebben gelijk het complete pakket besteld, een reading met 3 healing sessies.

De reading was ongelooflijk waardevol. Gelukkig wilde Yuca maar wat graag praten. We hebben een klein inkijkje gekregen in haar verleden, zodat we een beter beeld kregen van wat haar leven daar inhield. Ook kregen we een beter beeld van haar karakter en hoe ze haar eerste periode hier bij ons had beleefd. Al deze informatie tezamen maakte dat we meer inzicht, begrip en respect kregen voor deze persoonlijkheid. Het maakte ons stil van binnen, we kregen nog meer ruimte van binnen om haar in liefde te laten zijn we ze nu is en te laten worden wie ze kan zijn. We hadden al veel liefde en geduld, maar we konden nu nog meer liefde en geduld opbrengen. Dit is wat ze nodig heeft om heel langzaam een echte vertrouwensband met ons op te bouwen. We werden er nog meer van doordrongen van de wederzijdsheid van deze relatie. Hoe bijzonder om dit nu al mee te mogen maken en we staan pas aan het begin van ons reis samen.

De healings hebben haar goed gedaan. In de eerste periode direct na de healings konden we niet gelijk wat merken, omdat het ook afhankelijk is van externe omstandigheden die haar triggeren. Nu 1,5 maand verder kunnen we toch heel duidelijk merken dat de scherpe randjes eraf zijn. Ze raakt bijna niet meer in paniek, ze schrikt nog wel maar komt dan niet gelijk bescherming bij ons zoeken. Alleen als de geluiden langer aanhouden komt ze naar ons toe, ze is dan bang en trilt maar niet meer in paniek. We vertrouwen erop dat dit in de loop van de tijd steeds verder zal slijten, omdat ze gaat ervaren dat ze hier wel veilig is en niet langer voor haar leven hoeft te vrezen.

Het is ongelooflijk hoe rijk deze ervaring is geweest, zowel voor ons als voor Yuca, en we kunnen het iedereen die een getraumatiseerde hond heeft aanraden. Het is al fantastisch dat deze honden een tweede kans krijgen, maar het is nog mooier dat ze gelijk gesteund kunnen worden in hun proces van gewenning aan het nieuwe en healing van het oude. Yuca kon niet geloven dat wij dit allemaal voor haar over hadden. Onze vertrouwensband groeit en we kunnen aan haar merken dat ze langzaam aan haar veilige bubbel van de jacht wat vaker durft te verlaten en nog wat zoekende is hoe te spelen met ons en andere honden. Het vraagt veel geduld en vertrouwen van beide kanten, maar dit wordt allemaal makkelijker met de inzichten uit de reading en de verzachting door de healing.

LInda en Marjolein waren ongelooflijk liefdevol, zorgvuldig en respectvol in hun benadering en communicatie naar Yuca en naar ons.

Nogmaals super bedankt!
Marlise, Marco & Yuca

Minty

9 augustus 2020

Wij hebben een trouwe maar ook wat dominante hond en nadat zij een buurhond had belaagd, wilden wij graag weten waarom ze die drang had en hoe wij er mee om konden gaan.

Ook zijn wijzelf in verwachting van een kleintje en we hadden het idee dat Minty dat wist. Door een sessie van Marjolein en Linda kregen wij nu bevestiging.

We hebben de hond uit kunnen leggen dat ze net zo belangrijk voor ons blijft maar dat het kind wel veel van onze aandacht gaat vragen.

Wij zijn heel blij met de manier hoe de reading is gegaan en zijn blij met de antwoorden die wij hebben gekregen.


Marthe & Rowan

Spikkel

8 juli 2020


Deze sessie is alleen door Linda gedaan. vandaar alleen een reactie over haar.

Ik ken Linda Alders als een mens met een groot hart, zeker ook voor dieren en vind het dus ‘logisch’ dat zij dit mooie werk doet. Mijn poes Spikkel heeft een bult in haar hals waarvan de dierenarts zegt dat deze kwaadaardige cellen bevat.Ze hadden voorgesteld nog een biopt te nemen of de bult meteen te verwijderen maar over het nut ervan waren ze vaag. Ik zou dan zekerheid hebben er over. Mijn poes is eigenzinnig en zeker geen allemans vriendje. Van andere mensen moet zij niks hebben en voelt feilloos stemmingen aan. Kruipt weg bij bezoek en na een dierenarts bezoek is zij 2 of 3 dagen van slag.Dus het idee alleen al om haar daar achter te laten en zij onder narcose gebracht voor een operatie waar ze niks aan heeft en waar zij misschien niet uitkomt zelfs..Linda heeft haar een healing gegeven. Ik merkte aan mijn poes dat zij aan het begin ervan even onrustig werd, immers dat hoort bij haar als iemand te dichtbij haar komt.


De onrust duurde niet lang en zij ging er rustig bij liggen en liet het over haar komen. Af en toe keek zij me aan, knipperend met haar oogjes. Ik merkte dat het op mij persoonlijk ook een rustgevend effect had, dat we er niet alleen in stonden daarin. Ik mocht het aanschouwen hoe rustig mijn poezevriendin was door de healing.Ik merk echt wel een verandering in haar. Sinds de behandeling is Spikkel rustiger, als ze slaapt droomt ze minder zwaar. Ik merk dat ze niet meer zo bang is. Eergister reageerde ze met een zo’n harde juich kreet op haar eten dat ik er verbaasd van was. Dat geluid heb ik niet vaak gehoord van haar.  Dus eten doet ze nog als de beste.. gelukkig. Ze kijkt ook anders uit haar ogen, alerter. Dat is fijn om te zien.Wat ik ook zo fijn vind is dat Linda mij een verslag stuurde met hoe zij en Spikkel het samen hadden ervaren. Het was voor mij verassend en toch heel herkenbaar. Alsof zij samen een geheim hadden en het met mij gedeeld werd. Ik voel me er rijk mee. In dat verslag vertelde Linda dat Spikkel en ik elkaar spiegelen en we op elkaar lijken. Het heeft ook bij mij iets los gemaakt. Ik zie hoe zij reageert op mij en mijn buien lijkt over te nemen, ik besefte nooit wat een impact dat heeft.Ik ‘wist’ wel hoe dat kan werken maar toch he…..Ze is natuurlijk een oudere dame en slaapt veel, dat hoort er gewoon bij. Ik heb zelf ook meer rust gevonden daarin en dat is ook beter voor haar. De bult groeit nog wel en ze krabt er ook vaker aan .Zij droomt niet meer zo zwaar zoals ze eerder deed. Dan schokte haar lichaam en trok ze met haar bekkie. Zo erg om te zien was dat. Het enige dat ik dan kon doen was zacht tegen haar praten en haar naam roepen zodat ze wist dat ze veilig bij mij is. Nu slaapt ze veel rustiger en is meer uit gerust erna. Ze heeft ook zichtbaar meer energie. Ze vraagt ook gelukkig nog steeds naar haar snoepjes. Ik weet ook wel dat het leven eens op houd maar als de laatste dagen/maanden fijner en minder stressvol kunnen zijn ben ik zo dankbaar.

Dank je wel voor jouw steun en hulp.


Liefs van Spikkel en Nancy CatharinaLisa

1 november 2019

Wij hebben erg goed ervaringen met de healings en readings die Linda en Marjolein aan onze katten Lisa en Steijn hebben gegeven. Dit heeft ons bijzonder mooie ervaringen en inzichten gegeven en heeft ons, maar ook Lisa uiteindelijk geholpen om afscheid te nemen van dit leven.

Onze ervaring begint eind maart 2019 wanneer we met Lisa veelvuldig naar de dierenarts moeten omdat ze niet meer eet. Lisa is een kat die goed haar eten kan spreiden over de dag en omdat we haar afwisselend eten geven is het niet direct duidelijk dat ze minder is gaan eten. Wanneer we bij de dierenarts komen is ze al afgevallen, maar onderzoeken brengen niets aan het licht. Het bloedonderzoek is goed en ook haar organen functioneren naar behoren. Ze blijft alleen weigeren te eten. Wanneer uiteindelijk ook een sonde in haar slokdarm niet het gewenste resultaat geeft komen we actiever in contact met Linda en besluiten we een healing en reading te doen voor Lisa.
Uit deze sessie komen bijzondere inzichten naar boven die er bij ons voor zorgen dat de puzzelstukjes op hun plek vallen. We krijgen van Lisa heel veel informatie die ons helpt bepaalde zaken te begrijpen die gaande zijn op dat moment. Ook begrijpen we nu beter waarom Lisa niet eet en wat haar rol is bij ons. Achteraf gezien weten we al waar het naar toe gaat, maar op dat moment proberen we natuurlijk alles om Lisa bij ons te houden. Zo doen we later nog een sessie waarbij Linda en Marjolein op afstand met behulp van foto’s in gesprek gaan met Lisa. We krijgen via de dames advies wat Lisa ons doorgeeft, wat ze nodig heeft en waar we voor moeten waken. Dit advies nemen we ter harte en genieten van onze tijd met Lisa.

Helaas moeten we Lisa half juni laten inslapen, ze is de helft van haar gewicht afgevallen, eet nog steeds niet, maar het belangrijkste is dat we zien dat ze zichzelf niet meer is. Ze is niet meer de speelse, vrolijke poes die ze altijd was. Voorafgaand aan deze dag praten we via Linda en Marjolein nog een keer met Lisa om haar voor te bereiden. Lisa kan aangeven wat ze nog wil laten weten en dat kunnen we zelf ook. Dit maakt het afscheid nemen een stukje draaglijker.

Nadat Lisa is overleden hebben we nogmaals contact gehad met Linda en Marjolein om te zien ‘hoe het met Lisa gaat’. Verbazingwekkend was dit ook een erg mooi moment. Zeker omdat we ons hierin ook meer gericht hebben op onze andere kat Steijn. Hij is na haar overlijden ineens weer de kat die hij altijd was en heeft zich de 3 maanden dat Lisa ziek was totaal weggecijferd, blijkt op dat moment.

Het contact met Linda en Marjolein heeft ons en onze katten bijzonder geholpen in deze moeilijke tijd. Het heeft ons mooie inzichten opgeleverd en ervoor gezorgd dat we een mooi afscheid konden geven aan Lisa. Ontzettend bedankt hiervoor!

Ivo en Pim

Casper

11 april 2019

We begrijpen Casper nu beter en hij ons. Hij is zichtbaar gelukkiger maar wij ook. We zijn heel blij dat we een sessie hebben gedaan met hem.

Vivaldi

6 april 2019

De geweldige Reading van Marjolein Kieken:

Ik heb een paard gekocht ( Vivaldi) en Marjolein gevraagd een Healing en Reading te doen.

Het was verbluffend hoe accuraat Vivaldi met Marjolein  communiceerde. Enkele zaken uit de Reading:

1. Vivaldi was zeer communicatief, en ongeduldig, dit is hij ook echt.
2. Hij gaf informatie over de vorige eigenaresse aan Marjolein welke ze niet kon weten. Echt verbluffend!
3. Vivaldi knarste met zijn tanden ( deed hij voorheen niet) Marjolijn vroeg me op te letten wat ik dacht vlak voor hij ging knarsetanden . Dit deed ik en het bleek dat ik wat meer van hem vroeg dan hij op dat moment aankon. Ik heb mijn training met hem aangepast en hij knarst niet meer, geweldig!!!!

Deze Reading was zeer leerzaam, ontluisterend en prachtig om terug te krijgen.
Dank Marjolein

Hartegroet Sylvia H.

4 daagse cursus communiceren met dieren

14 december 2018

Verschillende manieren geleerd om te communiceren. Een veilige groep waar het niet uitmaakte om fouten te maken. Een hoop informatie gekregen over dieren. Ze zijn niet zomaar in ons leven. De andere verbinding, die er al was, versterkt.
Linda deelt een schat aan ervaringen, liefdevol!
Aan het eind van de dag merk je wel dat de emmer een beetje vol zit.
Superfijn gewerkt en zo mooi de anderen te hebben leren kennen!

Nic.

4 daagse cursus communiceren met dieren

14 december 2018

Vond het een fijne cursus. Heel veel geleerd. Wat heel fijn is, is dat de theorie meteen met praktijk oefeningen wordt gecombineerd.
Er is meer dan genoeg ruimte voor vragen en door de positieve sfeer ben je niet bang om fouten te maken.
Wat heel goed werkt is het toetsen van elkaars antwoorden. Hierdoor word je minder onzeker of het klopt wat je van een dier hoort. Ik heb geen verbeterpunten. Bedankt Lin en Mar voor de geweldige begeleiding. Sonja Koonen

4 daagse cursus communiceren met dieren

14 december 2018

Het samen zijn en het werken met dieren was erg fijn.
Er waren dieren waar ik niks voelde maar ook dieren die erg binnen kwamen.
Ik heb veel geleerd, het lezen en het voelen is bij mij erg versterkt. Dat maakt voor mij het leven veel rijker. Zo wordt het wandelen in de natuur weer zoveel interessanter!
Het warme samenzijn heeft ook mijn hart verwarmd.

Dries.

Cursus communiceren met dieren

15 december 2017

Locatie; Prima,goede parkeermogelijkheid. Prettige ruimte. Grootte van de groep prima. Blijft het overzichtelijk en aangename sfeer.


Veel geleerd, vooral de diverse manieren om te communiceren.


Lunch super verzorgd !


Al met al een fijne cursus en overzichtelijk met 4 lesdagen. Liefdevolle sfeer als basis, zodat ook iedereen zich open durft te stellen, zowel naar elkaar toe als naar readings.
Vervolgcursus ter uitdieping van therapeutische mogelijkheden zou mij wel aanspreken.


Met lieve groet,

Pieter Aarts.

Cursus communiceren met dieren

15 december 2017

Na ruim 12 jaar actief investeren in mijn bewustzijns ontwikkeling middels allerlei workshops, opleidingen en energiewerk was het tijd voor de cursus ‘communiceren met dieren’. In eerste instantie wist ik niet goed wat ik kon verwachten, maar na de enorm fijne, positieve en healende energie-sessies bij Linda heb ik de stap gewaagd. Dat bleek een schot in de roos. Ik heb vier heerlijke cursudagen met een inspirerende groep onder de bezielende leiding van Linda en Marjolein gehad. De dames wisselen elkaar heel natuurlijk af en de informele energie voelde als een warm bad. Terugkijkend heb ik veel van de groep geleerd doordat we alles openlijk deelden en veel van Linda en Marjolein doordat ze erg mooie dicht-bij-zich-zelf-feedback geven aan de groep. Het was de logistieke uitdaging vanuit Groningen meer dan waard!
Kitty Brouwer

Bullit en Samson-Ley

10 december 2017

Graag wilde ik mijn chihuahua Bullit een stem geven. Hij had soms ook onverklaarbare pijn waar ook dierenartsen hun vinger niet helemaal op konden leggen. Toen ik Marjolein en Linda’s website tegen kwam, voelde dit meteen goed en besloot ik hun hulp in te schakelen. Mijn hondje reageerde erg goed op hun healing en zijn pijnscheuten werden steeds minder en momenteel zijn ze al langere tijd weg. Nu weten wij ook waar we op moeten letten. Ook heb ik super mooie antwoorden mogen ontvangen!
Dit beviel zo goed dat ik ook een sessie voor mijn verzorgpaardje heb geregeld.
Ik was echt verbluft van de mooie communicatie. Linda en Marjolein stoppen al hun Liefde in de communicatie en healing en weten dit ook zo goed over te brengen naar de baasjes!! Ik ben heel erg blij dat jullie hulp heb ingeschakeld en dat blijf ik zeker doen!! Liefs Michelle

Miro

10 april 2017

Ik wil Linda en Marjolein van harte danken voor de healings die ze aan mijn hondje Miro gaven. Het was initieel moeilijk om contact met Miro te krijgen, het bleef stil en mijn vragen onbeantwoord. Het was pas na de derde healing dat Miro vertrouwen gaf en dan is alles razendsnel veranderd. Van een gestrest en uitvallend hondje dat naar elke voorbijganger blafte en heel alert over straat liep zijn we, 14 dagen na de laatste healing weer rustig aan het wandelen alsof het altijd zo geweest is. Het lijkt wel dat we wakker zijn geworden uit een nachtmerrie die zo een 2 tal jaar heeft geduurd. We genieten weer samen van de wandelingen, heel ontspannen, een echte verademing. Het mooie is ook, dat er nu nieuwe mensen op ons pad komen die ons nieuwe inzichten brengen. Om het met de woorden van Miro te zeggen ‘BEDANKT DAMES!’

4 daagse cursus communiceren met dieren

21 februari 2017

Voor de tweede keer mocht ik deelnemen aan de cursus dierencommunicatie bij Linda en Marjolein. Wat een feestje! Ik heb de cursus als zeer leerzaam ervaren en heb veel duidelijkheid gekregen over bijvoorbeeld zaken als de communicatie naar de eigenaar toe na afloop van de reading, maar ook hoe ieder dier weer anders communiceert! De één kletst de oren van je hoofd en de ander neemt je mee door het kattenluikje op avontuur door de tuin! Hahaha ik heb geleerd dat dieren enorm veel humor hebben en dat ze zo liefdevol en onbaatzuchtig zijn. Mijn leven is verrijkt door deze cursussen. Mijn kijk op dieren is zo veranderd! Wat weten ze veel en wat begrijpen ze ons goed.
Ik praat tegenwoordig veel meer tegen ze. Niet alleen tegen hen die bij me in huis wonen, maar alle dieren die op mijn pad komen. Soms hardop, maar ook ‘gewoon’ in mijn hoofd. Meer dan eens betrap ik mezelf erop dat ik daarna met een reusachtige glimlach op mijn mond verder loop.
Linda en Marjolein, jullie hebben me geholpen mijn pad van bestemming te bewandelen en daar ben ik jullie enorm dankbaar voor.
With luv… Kim

4 daagse cursus communiceren met dieren

14 januari 2017

Ik vond de locatie prima! Goed te bereiken voor als je van buiten de stad komt. Gezellig en knus ingericht. Zo’n heerlijk mini-huisje. Heb me er welkom en fijn gevoeld.


Grootte van de groep wat precies goed. Ook voor de tafel, maar sowieso goed. Leuk en leerzaam om ook iets van anderen te horen, die misschien net iets anders naar een onderwerp kijken, of vanuit een andere richting iets aanvoelen/benaderen etc.. Dan waren die 4 cursisten precies goed.

De leerstof was ook goed. De zaken die we geleerd hebben, waren ook vooral veel oefenen. Daar was ook genoeg tijd voor. We hebben dat als leerlingen ook met elkaar geoefend via de mail.


De lunch: JAMMIE! JAMMIE! JAMMIE! en erg gezellig ook zo met zijn allen!
Ook de opbouw vond ik goed.


Els

Floyd

3 december 2016

Jullie hebben lange tijd niets van ons gehoord. Goed teken, het gaat goed met Floyd en ons. Het lijkt wel of de band tussen ons en Floyd nog steeds groeit! 

Ik heb al eens geprobeerd een recentie achter te laten op jullie website, maar kon niet uitvinden hoe dat moet. Nu zie ik op de site dat ik jullie een seintje moet geven. Bij deze dus.


Simone

Noa

10 september 2016

Ongelofelijk fijn hoe Linda en Marjolein onze Galga van tien maanden uit Spanje hebben geholpen. Noa is erg bang voor van alles, fietsen, auto’s, maar vooral mensen en zat niet goed in haar vel. Naast het inzetten van gedragstherapie heb ik Linda en Marjolein gevraagd haar te helpen en haar te laten weten dat ze nu veilig is en niet bang hoeft te zijn. Ook wilde ik graag weten of ze bij ons op haar plek is en of wij haar kunnen geven wat ze nodig heeft. Ik begon hier aan te twijfelen toen ze steeds meer reactief gedrag vertoonde naar mensen toe en ik haar niet meer kon bereiken. De spanning liep op en ik zag niet hoe we dit jaren vol zouden kunnen houden. Noa kreeg een reading en een healing, hier kwam veel waardevolle informatie uit waardoor we haar nu beter begrijpen en we bevestigd kregen dat ze echt wel bij ons gezinnetje hoort. Ze is rustiger thuis, kan zich beter ontspannen en laten knuffelen. Ze zal nog twee keer een healing krijgen om haar te helpen bij haar trauma’s en gevoel van onveiligheid. We zijn enorm dankbaar voor de verbinding die Linda en Marjolein leggen en hun liefde en inzet. Alle hulp was welkom en dit bracht onverwachte positieve uitkomsten.


Simone

Loesje & Sepp

11 juli 2016

We wilden graag een nestje met onze hond Loesje, een Hollandse Herder Ruwhaar. Daarom kwamen we bij de dierenarts voor een rontgenfoto om te laten beoordelen of haar heupen in orde waren. Helaas bleek ze de ernstigste vorm van HD te hebben… De dierenarts adviseerde om haar een dubbele heupkopresectie te geven, wat inhoudt dat er bij beide heupen de heupkop wordt verwijderd. Poeh, dat was schrikken en ook even slikken… Loesje had nooit laten zien dat ze pijn had namelijk. En ze moest ontzettend veel pijn hebben.
We wilden haar een stem geven. Want zo’n grote beslissing konden we niet maken zonder haar daarin mee te nemen. En ook om haar voor te bereiden op wat zou komen. Dat het pijn zou gaan doen. Veel pijn…
Linda en Marjolein konden op korte termijn een reading en healing doen voor haar en dat was fijn. Na de reading kreeg ik snel te horen dat Loesje op de vraag ‘opereren of niet’ een dikke JA liet horen en daarmee viel er een last van mijn schouders en maakte ik de afspraak bij de dierenarts voor de operatie. Twee weken later kreeg ik de verslagen van de reading van Linda en Marjolein en deze heb ik met ontroering gelezen. Ik vond het wel een beetje spannend om te wachten op de verslagen. Voelde namelijk ook een beetje als met de billen bloot gaan… :-) Maar daar was niets voor nodig. Linda en Marjolein zijn twee ontzettend liefdevolle mensen die zonder oordeel werken. Puur uit en in liefde. Prachtig…
Na deze fijne ervaring heb ik ook mijn andere hond, Sepp, een reading en healing laten geven door Linda en Marjolein. Sepp komt uit Spanje en was de eerste weken alleen maar enorm bang. Voor alles! Dat werd steeds beter naarmate hij ons leerde kennen en leiding kreeg van ons. Toch waren er nog steeds een aantal aandachtspunten die me wat zorgen baarden. Linda en Marjolein lieten met hun verslagen duidelijk zien wat er in Sepp omging en waar hij last van had. Sepp (en ook Loesje) zijn duidelijk veranderd na de reading door hen. In zeer positieve zin. Dieren zijn ook enorm dankbaar dat er op deze manier contact met ze wordt gelegd. Ik gun het ieder dier. Helemaal op de bijzonder liefdevolle wijze waarop Linda en Marjolein dit doen… Waanzinnig!! Ik zeg: Doen!
Hartegroet Kim

Henkie, Joepie & Rodney

25 april 2015

Mijn vriendin Annette en ik hebben heel mooie, bijzondere ervaringen met de healings van Linda en Marjolein voor onze katten Henkie, Rodney en Joepie, waar we erg dankbaar voor zijn.


Het begon in maart 2014, toen ik Linda ontmoette op een vergadering van onze beroepsvereniging, en zij direct iets bij mij voelde. Het was mijn verdriet over Henkie, ons katertje van nog maar 7 maanden oud, die 10 dagen eerder heel plotseling was overleden. Hij is dood gevonden in een tuin bij ons in de buurt. Zó jong, en zó plotseling…..we konden het maar niet begrijpen. Henkie heeft een broertje, Rodney, die alleen achterbleef, en die tijdens Henkie’s korte leventje steeds voor hem had gezorgd, wat ons toen verbaasde. Na het overlijden van Henkie waren wij totaal van slag, maar Rodney sliep, dagen achter elkaar, alsof hij er vrede mee had en moest uitrusten. Alsof hij het ook allemaal al veel eerder wist en begreep. Maar wij snapten er niets van. Linda bood aan om een sessie voor Henkie en Rodney te doen op afstand, samen met Marjolein. Dat hebben we gedaan, wij zijn er ook rustig voor gaan zitten. Het was geweldig! We hebben zoveel antwoorden gekregen op onze vragen: Henkie had b.v. niet geleden, maar het was allemaal zó snel gegaan dat hij het zelf ook nog niet helemaal snapte, en niet begreep waarom wij niet meer tegen hem praatten. Dat zijn we toen weer gaan doen. Dit is één van de vele antwoorden die we kregen, en die ons enorm hebben geholpen in het verwerken van ons verdriet. Eind januari van dit jaar kreeg ik eindelijk mijn oude, lieve kat Joepie terug, na hem 4 jaar gemist te hebben. Joepie was toen bijna 11 jaar. Hij kwam binnen en het was meteen goed. Hij herkende ons meteen, en wist ook al lang dat hij bij ons weer thuis zou komen. Hij ging meteen lekker liggen. Ook met Rodney samen ging (en gaat) het prima, die wist het duidelijk ook al. Na 2 weken was Joepie ineens weg! We schrokken heel erg. “Toevallig” stuurde Linda mij op die dag een mailtje om te informeren hoe het was, en of het verdriet om Henkie al een plekje had gekregen. Ik antwoordde haar dat Joepie nu weg was, en dat ik erg bang was. Ze vroeg: ‘Heb je een foto van hem? Mail die even!’ Dat heb ik gedaan. Gelukkig kwam Joepie om half 10 ‘savonds door het luik naar binnen! Ik stelde Linda op de hoogte, ze had op dat moment nog geen contact met Joepie gehad, maar is dat alsnog gaan doen om te vragen waarom hij de hele dag weg was geweest, waar hij was geweest en wat hij had beleefd. Het is ongelooflijk wat zij van Joepie te horen kreeg. Hij wilde zijn nieuwe buurt verkennen, dat hoort zo. Maar ook liet hij Linda plekken zien waar hij geweest was op zijn tocht. Ik heb die plekken kunnen traceren en er foto’s van gemaakt. Het klopte precies, terwijl wij in Gouda wonen. Dit was ook heel fijn om te horen allemaal.


Als laatste (voorlopig) hebben Linda en Marjolein een paar weken geleden een sessie gedaan voor Rodney, omdat hij steeds zo indringend tegen ons miauwde. Hij wilde duidelijk iets vertellen, maar wij kwamen er maar niet achter wat. Rodney heeft o.a. aan Linda en Marjolein verteld dat hij Henkie nog steeds mist, en een ander maatje zoekt om (vooral ‘savonds en ‘snachts) mee op stap te gaan. Hij wilde ons daarvoor meenemen. Vandaar dat hij ook wel ‘snachts op het balkon voor onze slaapkamer stond te miauwen. Linda heeft hem uitgelegd dat mensen dat niet doen, dat die ‘snachts slapen, en het dan niet zo fijn vinden als ze wakker worden gemaakt, en dat Rodney een katten-maatje moest zoeken. Nou, dat hebben we geweten: 2 nachten later werden we wakker van kattengekrijs buiten. Toen de beneden kwamen was tot onze verbazing Joepie weg (die altijd binnen is ‘snachts) en Rodney rende verwilderd door de kamer en ging toen met grote, angstige ogen in de vensterbank naar buiten zitten kijken. We hebben Joepie geroepen, een hele tijd op hem gewacht….maar niets! Toen zijn we toch maar weer gaan slapen. De volgende ochtend troffen we Joepie behoorlijk gewond aan zijn achterpoot aan op het kleed beneden. Hij bleek dus niet het ideale nachtelijke speelmaatje te zijn om mee op stap te nemen……Gelukkig kon de dierenarts goed helpen en was Joepie na een week weer helemaal de oude. En Rodney…..hij miauwt niet meer in de nacht en moest op zoek naar een ander maatje voor de nachtelijke avonturen. We weten niet of hij die al gevonden heeft, maar hij heeft wel de boodschap begrepen dat wij dat niet zijn, en Joepie dus helaas ook niet.


Marjolein en Linda: heel hartelijk bedankt, en we weten jullie te vinden!


Liefs, Margriet.

Blaze

8 maart 2015

Sinds januari dit jaar ben ik de trotse eigenaar van een chihuhua pup van 7 maanden. Hij heet Blaze. Blaze is buiten zeer voorzichtig en bang en ik vroeg mij af wat hier de oorzaak van is. Om hier achter te komen heb ik contact gezocht met Linda en Marjolein. Deze beide dames zijn zeer liefdevol en prachtige lichtwezens die door middel van het geven van een reading en healing veel informatie kunnen geven over jouw huisdier of elk ander dier zoals een paard. Zowel het verslag van Marjolein en Linda ontroert mij telkens weer als ik het teruglees en heeft mij antwoorden gegeven op de vragen die ik had. Een echte aanrader voor iedereen die van dieren houdt en meer wil weten zodat je als eigenaar jouw huisdier de juiste aandacht kan geven en bewuster hier mee omgaat. Marjolein en Linda heel erg bedankt!

Kwiebus

8 februari 2015

Kwiebus was een hele lieve knappe kater, hij is op 6 september 2013 overleden. Enige tijd daarna hebben we Linda en Marjolein gevraagd om contact met hem te maken. Doordat Linda en Marjolein toen met Kwiebus hebben gepraat, is er heel veel rust bij mij gekomen.


Hij gedroeg zich als een koning en hij was erg moedig. De hele familie was verliefd op hem ;). Hij heeft me diep geraakt. Hij was een heel bijzonder, lief en krachtig dier met een oude, wijze ziel.


De laatste jaren van zijn leven moest hij een oog laten verwijderen bij de dierenarts en lichamelijk kreeg hij ook steeds meer klachten. Terwijl hij voorheen bijna nooit klachten had.


Toen kwam er een moment dat hij niet meer van de bank af kwam en niet meer at. Lichamelijk lukte het niet meer, terwijl hij met zijn geest wel verder wilde. Hij gaf niet op! Het voelde alsof hij bij ons wilde blijven en niet aan de dood wilde toegeven.


Tegelijkertijd had hij heel duidelijk een keuze gemaakt: hij wilde niet toegeven aan zijn lichamelijke kwalen en niet verder als wrak leven. Het leek, alsof het moment van doodgaan vrij lastig was voor hem om zich hier aan over te geven. Maar hoe dan ook, tot op het laatste moment heeft hij volgehouden. Hij heeft ongeveer 1,5e week niet gegeten, alleen water gedronken. De laatste dagen dronk hij ook geen water meer.


Doordat Linda en Marjolein later contact met hem hebben gemaakt, heb ik meer antwoorden gekregen. Hij liet blijken hoe bijzonder het voelt om als kat te leven. En het is duidelijk geworden, dat hij last had van artrose. En dat, ook al is hij overleden, hij er nog steeds is. Want een liefdesband blijft altijd! Linda vroeg hem: ‘Weet je dat je gestorven bent?’ Kwiebus legt uit: ‘Ik ben gestorven maar ik ben niet dood. Ik BEN.’


Wij, mijn ouders, zusjes en ik hebben hem duidelijk gemaakt dat hij over mag gaan en dat hij een leven in alle vrijheid mag krijgen! Hij maakte duidelijk dat áls hij af en toe weer even bij ons is, dat hij dat uit eigen vrije keuze doet.


Ik heb bij mezelf gemerkt, dat het tijd en moeite heeft gekost om te accepteren dat hij toen destijds werkelijk is overleden. Het is nu bijna 1,5 jaar geleden en pas sinds een paar weken terug heb ik het gevoel dat ik hem heb kunnen loslaten, om over te gaan naar zijn nieuwe volgende leven.


Het heeft me dan ook doen inzien, dat ik hem blijkbaar toch niet had losgelaten, ondanks dat we dat toen wel duidelijk hadden gemaakt aan hem.


Zijn dood maar ook de dood in het algemeen was voor mij te confronterend 1,5 jaar terug. Nu ben ik steeds meer gaan inzien dat alles energie en liefde is. Het doet me erg goed om te weten, dat een liefdesband altijd nog kan blijven bestaan, ook al is het lichamelijke aspect er niet meer!! En dat HIJ IS. Dat heeft hij duidelijk gemaakt via Linda en Marjolein! Wat een wijs dier!!


Ik gun Kwiebus een leven vol vrijheid en plezier toe. Ik zie hem denkbeeldig lekker in de natuur rennen, vol genietend.


Ik wil Linda en Marjolein nogmaals hartelijk bedanken voor hun helende capaciteiten. Dit heeft me erg goed gedaan. Wij kunnen als mensen heel veel leren van dieren.
Kwiebus: ik wil nogmaals tegen jou zeggen dat ik heel veel van je hou!! Bedankt dat je bij ons hebt geleefd, wat een grote eer was dat!!Liefs, Jenneke

Diezel & Igor

26 januari 2015

Hele mooie en bijzondere sessies voor ons paard en onze hond.

Van de reading en healing kregen wij een verslag en het is verbluffend hoe goed
de dieren ons kenden maar ook spiegelden in wat nog anders kon.

Linda en Marjolein het is fantastisch.

Dank je wel.
Onze dieren zitten weer in hun eigen energie.

Marion

Aisha

2 september 2014

Lieve Linda en Marjolein,


Hierbij mijn ervaring voor jullie website en natuurlijk mogen jullie foto’s van Aisha en Rebel plaatsen!
Mijn eerste ervaring met jullie was iets meer dan drie jaar geleden toen onze merrie Aisha, die we nog niet zo lang hadden (maar wel al lang bij ons was omdat ze met mijn pony Rebel een stelletje was), heel erg ziek werd en zomaar hoefbevangen raakte. Wij hadden haar met onze verhuizing meegenomen omdat we Rebel en haar niet uit elkaar wilden halen. Mijn (toenmalige) vriend heeft haar gekocht maar die was alleen in de weekenden bij ons. Ik voelde me naar haar altijd tekort schieten omdat ik me schuldig voelde omdat ze nu geen grootse weien meer had en omdat ze weg was bij haar vorige baasje. Door jullie contact en healing werd ik me bewust dat ze veel last had van mijn gevoelens en dat dat ons contact in de weg stond. Ik heb twee keer contact met jullie gehad en het was in elke zin reconnectie: van mij naar mezelf als ook van mij naar Aisha. Helaas heeft ze het niet gered maar we hebben een heel sterke band gekregen en ze heeft me vaak letterlijk laten zien wanneer ik weer de fout in ging. En nu nog ervaar ik haar vaker als ik aan mezelf twijfel. Prachtig was hoe zij mij niet afwees maar spiegelde en hoe jullie geholpen hebben dat de laten zien op een hele fijne en respectvolle manier. Ze is goed heen gegaan en jullie hebben ook heel erg geholpen met haar lichamelijke pijn. Helaas was het onomkeerbaar. Het afscheid was heel verdrietig, vooral ook voor mijn pony want zij was zijn Grote Liefde. Mijn pony is flink overstuur geweest en heeft de dag daarna, terwijl ik bij hem in de stal op mijn poetskist zat, met zijn hoofd op mijn schoot gelegen. En dan zijn er mensen die beweren dat dieren geen gevoel hebben….


De laatste keer dat ik met jullie contact heb gehad was een paar maanden geleden. Ik had het gevoel dat het verhaal van Aisha nog niet helemaal af was en ook wilde ik weten of het leven voor Rebel, zoals dat nu is ( met wel elke dag naar buiten maar niet elke dag op de wei, wel vaak maar niet zoals ik het zou willen) (en hoe het is met zijn lichamelijke aandoening, of het nog te doen was) genoeg voor hem was, omdat ik me natuurlijk toch tekort voelde schieten (waar heb ik dat eerder gehoord) ook door mijn eigen chronische ziekte. Jullie hebben toen vooral een reading gedaan met antwoorden die zeer herkenbaar waren en ook heel passend bij mij en Rebel. Wat ik daarin fijn vind is dat jullie helemaal niet zweverig zijn en met heel realistische, gewone dingen aankomen als genoeg aandacht, genoeg beweging, veilige omgeving etc. Ik ben heel blij met de heldere antwoorden en de manier waarop jullie beschrijven wat je aan informatie gekregen hebt, zonder oordeel of vooringenomen ideeën. Het heeft mij heel erg geholpen te genieten van wat er is i.p.v. kijken naar wat niet perfect is ( ik lees nu in jullie mail: “wees blij met wat je hebt” citaat van Rebel)
Als er in de toekomst iets nodig is zal ik me zeker weer tot jullie wenden! Ik ervaar inderdaad reconnectieve healing in de zin dat jullie helpen opruimen/bewust maken wat er tussenin staat, maar ook de sterke en goede kanten naar voren halen. Ik ervaar bij jullie een liefdevolle acceptatie voor de realiteit zoals die zonder oordeel maar met opening geven om meer te kunnen ervaren en meer verbinding aan kunnen gaan met wat er is.


Dank jullie wel en liefs, Hester

Otje

28 januari 2014

Ik leerde Linda kennen in 2011 op de opleiding voor Regressie- en Reincarnatietherapie. Ze vertelde dat ze ook dieren een reading en healingen gaf, en dat ze met dieren communiceerde, dat vond ik zo bijzonder! Mijn interesse was gewekt.
Ik heb al meer dan 15 jaar een hele leuke en lieve Jack Russell terriër, een vrouwtje : Otje
Ik was eigenlijk reuze benieuwd wat Otje me te vertellen had, hoe het met haar ging, wat ze er zelf van vond: van haar leven. Nou ik kreeg om te beginnen een geweldige boodschap van haar. Otje had aan Linda verteld dat ik niet eerlijk of duidelijk vertelde wat er ging gebeuren als ze ging logeren als ik moest werken. Ik bracht haar vaak voor twee of drie dagen naar mijn moeder ( die dol op haar is!!) en ging dan weg en zei dan: “ het vrouwtje is even boodschappen doen en is zo weer terug!” Ik had immers ooit ergens geleerd dat honden geen tijdsbesef zouden hebben. Op dat moment was ik wat dat betreft nog onwetend. Otje was dus vaak in verwarring want ik bleef wel erg lang weg voor een paar boodschappen en bovendien was ik geen boodschappen aan het doen maar aan het werk. Nou die boodschap kreeg ik eerst van Linda. Keihard kwam het binnen en ik schaamde me diep, dat ik zo onnozel was en mijn hond niet serieus nam!! Ik heb serieus waar mijn excuses aan haar aangeboden en de eerlijkheid gebied me te zeggen dat dat gepaard ging met wat tranen. Ik had haar heel lang verdriet gedaan en verwarring bezorgd door mijn zogenaamd leuke grapje en niet duidelijk zijn. Sinds die tijd leg ik alles uit wat ik ga doen, als ik weg ga en wanneer ik weer terug kom.
Linda en Marjolein hebben haar diverse keren een reading en een healing gegeven. Onder andere als ze ziek was en ik niet begreep wat er aan de hand was. Otje liet de plaatjes dan gewoon zien aan Linda. verder kwam er prachtige informatie. Ik was heel nieuwsgierig, ik doe een opleiding voor regressie en reincarnatietherapie. Hoe zit dat bij dieren, reincarnatie? Dus daar had ik wel vragen over. Otje kon daar zo veel over vertellen. Ik was helemaal ondersteboven, wat een wijsheid heeft ze in zich die lieve hond van mij, Oo nee dat mag ik ook niet zeggen van haar: een hond is niet van iemand maar BIJ iemand. Oké Otje dat is ook duidelijk, dankjewel!
De relatie tussen haar en mij was al heel liefdevol maar is sinds deze sessies alleen maar verdiept. Ik kan nu zelf ook met haar praten en ze laat me dingen zien. Ontroerend mooi.
Een sessie bij Linda en marjolein helpt kwalen en klachten te verduidelijken , de healing werkt echt. Het allerallermooiste vind ik de boodschappen die ik heb gekregen van haar.
Ik kan iedereen een sessie bij Linda en Marjolein aanraden. Ze zijn allebei heel warm en liefdevol , houden zielsveel van dieren en je krijgt een prachtig uitgewerkt verslag van de sessie.Heel veel liefs van

Nicolette en Otje

Pico, Bello en Romy

28 januari 2014

In 2010 heb ik voor het eerst kennisgemaakt met Linda en Marjolein. Eén van de redenen om de beurs te bezoeken had alles te maken met mijn 3 katten: Bello, Romy en Pico. Het was regelmatig oorlog in ons huis: onze katten konden niet met elkaar door één deur laat staan door één kattenluikje .
Pico was een paar maanden voor de beurs bij ons komen wonen. Een 3 jarige Ragdol dame met wel heel veel pit! Romy, een hele zachtaardige kat (altijd bang voor harde geluiden sinds hij een stukje van zijn staart was kwijtgeraakt), werd regelmatig door Pico achterna gezeten. Bello had daar geen last van, na één flinke vechtpartij was het Pico duidelijk dat Bello de oudste rechten had. Na de Healing (waarvan ik een heel mooi liefdevol verslag kreeg) merkte ik al heel snel dat er iets veranderd was: Romy schrok niet meer van harde geluiden! Romy liet zich ook niet meer de hele tijd door Pico opjagen en blies af en toe terug waarop Pico met een boogje om hem heen ging. Na een paar weken heeft Pico nogmaals een Healing gehad. Na deze sessie kwam Pico meer bij ons in de huiskamer liggen. Werd ze ook voor ons meer toegankelijk. En konden de katten langzamerhand wat beter met elkaar overweg. De harmonie waarnaar ik op zoek was.

Enige tijd later kreeg Romy last van haaruitval, jeuk e.d. Romy was uit balans. Helaas werd daardoor de verhouding tussen Pico en Romy geleidelijk aan weer verstoord. Daarom weer een beroep gedaan op Linda en Marjolein. Pico en Romy kregen beiden een Healing. Na de sessie verbeterde de verhouding tussen Romy en Pico direct! We zijn daarnaast gestart met ander voer en de huidproblemen waren weg.

Intussen hebben wij helaas afscheid moeten nemen van Bello, onze heilig Birmaan.
Een paar maanden voor zijn overlijden stopte Bello met eten. Hij was toe aan zijn laatste reis. Ik wilde hem heel graag als afscheidcadeautje een Reconnective Healing cadeau doen en nam contact op met Linda en zij heeft ondanks haar vakantie direct al energie gestuurd. De vrijdag erna heeft Linda samen met Marjolein een Healing gestuurd. Die vrijdagavond waren wij ervan overtuigd dat Bello de stap zou maken. Zijn ademhaling werd minder, stopte af en toe en zijn ogen zagen dingen die wij niet konden zien. Heel vredig en rustig lag hij daar nog. Klaar om te gaan. En toch, op een gegeven moment komt hij overeind en wankelt naar de kattenbak. Daarna knapte hij zienderogen op. Wij hebben nog een aantal maanden heel bewust van hem kunnen genieten. Hij heeft de Healing, bedoeld als afscheidscadeautje, gebruikt om te blijven zolang hij dat nodig vond. Hij is in januari 2012 vredig en in zijn eigen tempo overgaan naar zijn plekje achter de regenboog en Linda en Marjolein hebben daarin een grote rol gespeeld. Hij heeft, via deze mooie manier van contact hebben, zijn wensen kenbaar kunnen maken en wij hebben die mogen respecteren.

LINDA EN MARJOLEIN: JULLIE ZIJN HELE LIEFDEVOLLE MENSEN MET HART VOOR DIEREN! DANK JE WEL!!!
Liefs, Jeanine

Baldur

13 augustus 2013

Baldur was erg gespannen en had problemen zoals het in een trailer stappen. Na de sessie was er meer rust en bij het baasje meer inzicht. Dat is fijn !

Djinta

13 maart 2013

Op een dag vond ik een grote hoop in de huiskamer . Die nacht had mijn hond deze voor de deur gedeponeerd. Aangezien ze dat toen elke nacht bleef doen heb ik Marjolein gevraagd een sessie met mij samen te doen aangezien het soms moeilijker is bij een eigen dier om alles helder te krijgen.
Ze liet zien dat ze de eerste keer last had van bacteriën in haar darmen en het niet op had kunnen houden. Op de vraag waarom ze het nu elke nacht deed zei ze dat ze het zo makkelijk vond. En dat ze protesteerde tegen het wel erg veel weg zijn van de leden van ons gezin.
Toen hebben we haar verteld dat wij er niet blij van werden en uitgelegd dat mensen moeten werken voor de kost en vanaf die dag was het probleem voorbij.

Doortje

2 april 2012

Linda en Marjolein hebben mijn kat Doortje een aantal keer een healing gegeven. De terugkoppeling door hen was heel helder en open. Na de healing ging het steeds beter met Doortje, ze was minder gestrest en veel vrolijker.

Ober

25 maart 2012

Linda en Marjolein hebben mijn kat behandeld.Na de behandeling heeft hij steeds minder klachten gekregen en kan hij steeds beter met zijn huisgenoot overweg.
Wat een goed gesprek tussen mens en dier al niet kan doen.
Top, Linda en Marjolein !

Senna

24 januari 2010

En nu het verhaal: Behandeling 1,


Linda en Marjolein hebben haar nu 2 keer behandelt (volgt nog 1 behandeling) en hebben van mij alleen een foto zonder info (kwalen)gehad,want dat is niet nodig.

Ik heb alleen gezegd dat het een vreselijke lieve hond is en dat ze voor altijd mag blijven,yes yes het is of we haar al jaren hebben.


De energieoverdracht zoekt zn eigen weg en vertelt hun waar de knelpunten zitten. En de rest vertelt het dier (als die daar zin in heeft,haha).

Senna vind t geweldig dat L & M haar (energetisch??? Weet niet zo goed)komen opzoeken,en wil heerlijk met hun troeten.


Laat voelen waar ze pijn heeft ,haar buik,achterpoten en rug.Dan vraagt senna zich af wat ze verkeerd gedaan heeft zodat ze weg moest,want ze had alles toch goed gedaan ?? En ze mist de kinderen zo erg,ze snapt het niet. L & M vangen hoofdpijn op en een hele dikke keel.

Senna maakt zich ook zorgen over het feit of ze wel mag blijven,want dat zeggen ze wel,maar dat zeiden die andere mensen ook…deuh.

Ze sturen haar liefde en energie voor haar zere plekken en voordat ze afsluiten,zegt Linda dat ze tot haar laatste snik bij ons mag blijven,want dat had ik haar verteld.En daarop slaakt ze een hele diepe zucht en ontspant zich.


Antwoord baasjes:

Bij navraag klopt t dat die vorige mensen inderdaad 2 kleine kinderen hadden (dit verzin je toch niet).

En wat betreft haar klachten die kloppen dus allemaal,geinig he. Haar buik rommelde heel erg en ben op ander voer en vlees overgegaan.

Rug en achterpoten dat is het hd verhaal en hoofdpijn ? tja,dat ze niet erg helder uit haar ogen keek een beetje bedompt zeg maar.

Dikke keel,ze heeft problemen met blaffen en doet meer een soort grommelen.En wat t troeten betreft er is geen grotere knuffel-indiaan dan Senna.


Behandeling 2 :

Linda & Marjolein worden weer begroet door senna (er moet weer getroet worden,haha)

De pijn in haar rug en achterpoten voelt veel zachter en gelijkmatiger aan en haar buikpijn is verdwenen.

Senna laat ze nog een trauma uit haar jeugd zien, L & M sturen er liefde en energie naartoe, daarna komen er vlinders uit senna.

Ze zucht heel diep en ontspant zich en zegt dat ze zich vrij voelt.

Haar hoofd voelt leeg en goed aan en haar keel is minder dik en gevoelig.Voor ze de behandeling afsluiten(voor Senna mag het nog wel langer duren,haha)

Zegt marjolein deze keer dat ze zich geen zorgen hoeft te maken en mag blijven tot haar laatste snik,Senna zucht en ontspant weer,en zegt dat ze t weet..


Antwoord baasjes :

De pijn in haar rug hield mij erg bezig,omdat ik haar heb overgezet heb op homeopatische middelen. Voor ons is dit toch een bevestiging dat de energie en de homeopatische middelen aanslaan. Ze loopt ook weer beter en wat langer en heeft er nu veel meer zin in.

Haar buik voelt nu veel zachter aan en t gerommel is ook over.

Wat haar hoofd betreft,ze kijkt ze nu heel fris en ontspannen de wereld in en niet zo angstig en bedrukt meer (zie fotos voor en na).

Haar keel wordt ook al beter,want ze blaft nu ook bij t grommelen,haha.

Ook al is reconnection niet tastbaar,we zien aan senna dat ze een stuk rustiger en zelfverzekerder is en beter in haar vel zit, en zelfs contact zoekt met andere honden (dat deed ze hiervoor niet).

Met andere woorden, GEWELDIG Linda & Marjolein ga zo door en dat jullie nog heel veel dieren en mensen hiermee mogen en kunnen helpen.

We kunnen jullie niet genoeg bedanken. Dikke knuffel van ons en Senna

Wonderen

31 oktober 2009

Wij, Marjolein en Linda zijn zelf zo vaak verbaasd, verwonderd, dankbaar en opgetogen over de prachtige dingen die er mogen gebeuren.
Terminale dieren die opknappen en nog een tijd zonder pijn waardig mogen leven en daarna rustig mogen sterven, dieren die we soms ineens energetisch zien staan in de praktijk zonder dat ze op de planning staan omdat ze ons zelf om hulp komen vragen, dieren die ons vragen ook een ander dier in het gezin even wat energie te geven en dieren die ons wijsheden vertellen en lessen leren, voor hun baasjes maar niet in het minst voor onszelf.


In de afgelopen jaren zijn er ook dieren die we sessies hebben gegeven overleden. En altijd zijn wij geraakt en beseffen we hoe ingrijpend dit is voor de baasjes en andere dieren in het gezin.


Wat wij heel vaak door krijgen is hoe dankbaar onze dieren zijn dat ze baasjes hebben gehad die zo goed voor ze gezorgd hebben, ze zo liefgehad hebben, maar bovenal laten ze weten dat het feit dat hun baasjes zoiets als wat wij doen hebben geregeld voor ze, ze intens dankbaar heeft gemaakt.

Deze ervaring nemen ze mee in hun ziel.
Voor altijd en eeuwig.


Graag plaatsen we ervaringen op onze website, maar nooit zonder toestemming van het baasje natuurlijk! Dus geef ons een seintje als je dat goed vindt, dan kunnen we jouw reactie en een foto van je dier hier plaatsen!

En aan iedereen die ons toestemming heeft gegeven om een foto van hun dier(en) te plaatsen: Hartelijk bedankt!!!

Onze ervaringen

6 januari 2009

 • Reconnective Healing en Reading kan helpen bij:

 • Dieren met gezondheidsklachten;

 • Dieren met gedragsprobleem;

 • Dieren met trauma;

 • Verbetering relatie mens en dier.

Resultaten uit de praktijk:

 • verbetering band tussen mens en dier;

 • herstel van blessures;

 • herstel na operatie;

 • enorme verbetering in gemoedstoestand na trauma;

 • verandering van gedrag in positieve zin;

 • herstel exceem;

 • terminale dieren krijgen vaak meer rust en minder pijn.

 • paniekerige en onrustige dieren die rustiger worden;

 • paarden die makkelijker en zonder stress de trailer in lopen.

Voor dieren met sterke gedragsproblematiek raden wij een gedragskundige voor dieren aan. Onze healing en reading sessie kan wel ondersteunend werken en een emotionele disbalans herstellen.

bottom of page