top of page

Wat is healing voor dieren?

 

Sinds begin van 2009 werken Linda Alders en Marjolein Kieken samen en geven we meestal via foto’s van het dier, reconnective healing op afstand.
Het fijne is dat we dat kunnen doen in de praktijk en niet afgeleid worden door het gedrag van het dier en neutraal kunnen healen en voelen. We waren het helemaal niet van plan , maar vanaf de allereerste keer kregen wij allebei indrukken binnen over of van het dier. Pijn in ons eigen lichaam op de plek van een klacht van het dier, beelden, zinnen , geluiden. We hebben door veel te oefenen en door kennis te nemen van anderen, dit talent, wat ikzelf liever een geschenk noem, de dierenhealingen zo kunnen ontwikkelen dat we inmiddels ook met het hogere zelf van het dier kunnen communiceren . Misschien klinkt dit vreemd in de oren. Dat begrijpen wij heel goed. We gingen samen werken omdat we beiden onzeker waren over hoe alles nou werkt, of het zou lukken en omdat we meer in elkaar dan in onszelf geloofden. En wat blijkt. Het samen werken is niet alleen een groot feest van herkenning, we versterken elkaar en onze ervaringen zijn vaak net anders maar passen goed bij elkaar tot een geheel.
En we hebben ontdekt : Na een healing op afstand veranderen veel dieren , knappen fysiek op, worden emotioneel sterker en gedragsproblemen lossen soms gewoon op.
verder op deze site vind je meer voorbeelden.

healing Minty.jpg
Healing Mar.jpg
bottom of page